Over Willy De Nolf

Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Wie bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

Boomkwekerij De Nolf is gelegen in Waregem en beschikt over een oppervlakte van 30 hectare, verdeeld over verschillende locaties in Waregem en ook in Lochristi, waar we zuurminnende planten kweken. We kweken een groot deel van onze planten in potten van 3,6 liter en 10 liter. Met de kweek van solitair planten in grote potten beschikt onze kwekerij ook over unieke exemplaren die een grote meerwaarde kunnen betekenen in de tuin.

Wij verkopen enkel aan professionelen en richten ons op  tuincentra, tuinaannemershandelaars, kwekers en webshops.

We verkopen op de eerste plaats in België. Daarnaast exporteert onze sierplantenkwekerij ook naar meer dan 20 landen binnen en buiten de Europese Unie. 

Willy De Nolf is constant op zoek naar nieuwe en verbeterde variëteiten om het aanbod van planten uit te breiden en om de beste oplossingen te bieden voor de tuinen van de eindklanten. 

Wij kweken onze planten volgens hoge kwaliteitseisen en met respect voor omegeving en milieu. Wij hechten daarom veel belang aan onze “MPS GAP” en “MPS A” certificeringen van Milieu Project Sierteelt:  www.my-mps.com).

Met veel plezier ontvangen we groenprofessionals voor een rondleiding langs onze kweekvelden en serres..  Klik hier om een afspraak te maken.

Willy De Nolf
Willy De Nolf