Tuinaannemers

Boomkwekerij Wily De Nolf biedt een breed assortiment planten aan voor verschillende doeleinden: dit gaat zowel over kleinere bodembedekkers, haagplanten (Taxus, Thuja,... ) tot grotere solitairen. Met de kweek van solitair planten in grote potten beschikt onze kwekerij over unieke exemplaren die een grote meerwaarde kunnen betekenen in de tuin. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlut aan uw behoeften voldoen..

Bezoek    

U bent altijd welkom om onze kwekerij te bezoeken. U kunt gemakkelijk het hele bedrijf verkennen met één van onze golfwagentjes. U kunt dan tegelijkertijd uw bestelling noteren, planten selecteren, markeren met een etiket, uithalen voor latere levering of onmiddelijk meenemen.  Klik hier om een afspraak te maken

Cash & Carry

U kunt gemakkelijk onze kwekerij verkennen met een golfwagentje. Wij bieden de mogelijkheid aan om een kar vast te maken aan uw wagentje. U kunt dan rondrijden op de kwekerij en uw planten onmiddellijk uithalen en meenemen.

Afhaling & levering    

Alle planten kunnen bij ons meestal de dag van de bestelling bij ons afgehaald worden.

In België: Wij leveren onze planten binnen België met onze eigen vrachtwagen.

Buiten België: Voor levering in het buitenland werken wij samen met verschillende transportfirma's voor een vlotten en efficiënte verzending.

Willy De Nolf
Willy De Nolf