Tuincentra

Boomkwekerij Willy De Nolf biedt een breed assortiment planten aan dat specifiek gericht is op de verkoop aan consumenten in tuincentra. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

Foto-label

De meeste van onze planten zijn voorzien van een aantrekkelijk foto-label. Wij voorzien altijd een label bij bloeiende planten, unieke exemplaren en speciale soorten. Uitzonderingen zijn voornamelijk haagplanten (bijv. Taxus) en bepaalde coniferen in grotere maten.

Al onze heesters en coniferen in potten van 3 liter en 3,6 liter hebben een foto die vastgelast is aan de pot. Dit zorgt ervoor dat de foto niet kan losgetrokken worden. Op deze manier worden de planten ook altijd op een mooie en uniforme manier gepresenteerd. 

Etiket met uw verkoopprijs (retail-prijs)                                          

Wij kunnen alle planten voorzien van een sleuf-etiket of een sticker met daarop de barcode, uw verkoopprijs of andere informatie. Wij bieden de mogelijkheid aan om de etiketten vast te maken aan de planten of om ze gewoon los mee te leveren. Meer details vindt u hier..

U kunt uw verkoopprijzen gemakkelijk aan ons doorgeven via onze webshop. U kunt ook werken met een vaste coëfficiënt die wij rechtstreeks in ons systeem invoeren en desgewenst aanpassen.

Noble Selection®

Willy De Nolf stelt u Noble Selection® voor. Noble Selection® is ons eigen merk met een bijzondere selectie van planten.  Lees er hier meer over..

Bezoek

U bent altijd welkom om onze kwekerij te bezoeken. U kunt gemakkelijk het hele bedrijf verkennen met één van onze golfwagentjes. U kunt dan tegelijkertijd uw bestelling noteren, planten selecteren, markeren met een etiket,  uithalen voor latere levering of onmiddelijk meenemen. Klik hier om een afspraak te maken.

Cash & Carry

U kunt gemakkelijk onze kwekerij verkennen met een golfwagentje. Wij bieden de mogelijkheid aan om een kar vast te maken aan uw wagentje. U kunt dan rondrijden op de kwekerij en uw planten onmiddellijk uithalen en meenemen.

Afhaling & levering    

Alle planten kunnen bij ons meestal de dag van de bestelling afgehaald worden. 

In België: Wij leveren onze planten binnen België met onze eigen vrachtwagen.

Buiten België: Voor levering in het buitenland werken wij samen met verschillende transportfirma's voor een vlotten en efficiënte verzending.

Willy De Nolf
Willy De Nolf