Exporteurs

Willy De Nolf nursery offers an breed assortiment aan voor verschillende doelgroepen, in een groot aantal potmaten. Wij leveren bijna dagelijks aan exporteurs en handelaars in België, Nederland en Frankrijk.

Wij zorgen ervoor dat u uw aanbod naar uw klant toe op een eenvoudige manier kunt uitbreiden. Door het toevoegen van onze planten kunt u ineens ook een totaalassortiment aan buitenplanten aanbieden. U kunt op deze manier verschillende soorten planten groeperen en een betere service bieden naar uw klant toe.

Wij kweken onder andere heesters, sierstruiken, coniferen, klimplanten, klein fruit, bodembedekkers, haagplanten (Taxus, Thuja,... ), spillen, bomen en grotere solitair planten. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen.

Bezoek

U bent altijd welkom om onze kwekerij te bezoeken. U kunt gemakkelijk, met of oznder uw klant, het hele bedrijf verkennen met één van onze golfwagnetjes. U kunt dan tegelijkertijd een bestelling noteren en planten selecteren.  Klik hier om een afspraak te maken

Noble Selection®

Willy De Nolf stelt u Noble Selection® voor. Noble Selection® is ons eigen merk met een bijzondere selectie van planten. Klik hier voor meer informatie

Afhaling en levering

Alle planten kunnen bij ons meestal de dag van de bestelling bij ons afgehaald worden.

In België: Wij leveren onze planten binnen België met onze eigen vrachtwagen.

Buiten België: Voor levering in het buitenland werken wij samen met verschillende transportfirma's voor een vlotten en efficiënte verzending.

Willy De Nolf
Willy De Nolf